Assortiment

Wiek de Laat Beveiliging heeft een winkel waar wij u een zeer uitgebreid assortiment hang- en sluitwerk aanbieden. Onze medewerkers adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Om het plaatje voor u compleet te maken, heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan binnen- en buitendeuren. Naast het assortiment hang- en sluitwerk bieden wij u een breed assortiment sierbeslag, meubelbeslag, briefkasten, naamplaten, luxe sanitair accessoires.

Gereedschap

In ons assortiment vind u uiteenlopende gereedschappen voor de doe-het-zelver. We werken met A-merken en gerenommeerde namen. We voeren onder andere de merken Knipex, Bacho, Stanley.


Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is meer dan het uitzoeken van een deurklink of slot. Zaken als de dikte van de deur en maatvoering van de slotgatboring zijn maar enkele van de bepalende factoren. Daarom beoordelen wij graag de situatie ter plekke.

Bij ons kiest u uw hang- en sluitwerk in onze showroom en komen wij indien nodig graag bij u thuis de maten opmeten. Kom eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op.

Om uw te helpen bij de keuze van uw hang- en sluitwerk nodigen wij u graag uit in onze winkel / showroom in Schijndel. Hier vindt u niet alleen een keur aan modellen en merken maar bovendien adviseren wij u graag direct bij uw keuze.

Indien u dat wenst komen wij graag uw hang en sluitwerk ter plekke monteren. Als het u beter uitkomt is onze buitendienst ook op zaterdag beschikbaar.

(Sier)beslag

Wij leveren u diverse modellen en merken veiligheidsbeslag met de SKG** goedkeuring. De merken GPF, Intersteel, Dieckmann, Hafi, Ferraro, Axa, Hoppe leveren wij u uit eigen voorraad.

Wij bieden u naast het veiligheidsbeslag ook een zeer breed assortiment sierbeslag. Voor binnen- en buitendeuren, meubels en badkamers in RVS, antiek, brons, zilver, messing, smeedijzer. Alle gangbare materialen vind u terug in onze showroom. Op het gebied van sierbeslag bieden wij volop keuze.

Sloten

Bij beveiliging wordt in eerste instantie gedacht aan elektronische beveiliging. Maar met alleen elektronica bent u er niet. Voorkomen is beter dan genezen... de eerste prioriteit bij inbraakpreventie is dan ook het voorkomen van inbraak: mechanische beveiliging. Moderne beveilingsinstallaties zijn daarom een combinatie van elektronica en mechanische beveiliging. Wiek de Laat is dé aangewezen partner voor mechanische beveiliging zowel voor de particulier als de professional.

Elektra

In onze winkel vind u een breed assortiment schakelmaterialen en onderdelen voor een kleine reparatie aan uw elektriciteit. Wij bieden u uitgebreid scala aan elektra kabel. Van normale huishoudsnoer tot speaker kabel. Naast een assortiment elektra kunt u ook voor elektronica terecht bij ons. Scart kabels, CAI versterkers, HDMI-kabels en een lampenassortiment.

Elektrisch gereedschap

In ons assortiment vind u assortiment elektrisch gereedschappen gericht op  de doe-het-zelver. We werken met A-merken en gerenommeerde namen. We voeren ons huismerk Makita.

Lijmen en kitten

Wij bieden u een breed assortiment lijmen en kitten. In het bijzonder een uitgebreid assortiment kitten op het gebied van bouwen of verbouwen. Merken als Bison, Simson, Pattex, Ten Brave leveren wij uit eigen voorraad.

Sleutels

Alle gangbare merken maken wij direct voor u na; klaar terwijl u wacht! Een greep uit de merken: Lips, Abus, Ces, Nemef, Pfaffenhain, DOM.

Er zijn sleutels in diverse soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor:

Transpondersleutel (auto)
De auto van tegenwoordig is vaak voorzien van een startonderbreking. Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto). In tegenstelling tot wat vele mensen denken bent u niet gebonden aan uw merkdealer om een sleutel bij te laten maken. Met geavanceerde apparatuur kan het sleutelsignaal worden ingelezen en vervolgens in een nieuwe sleutel worden ingebracht.

Klaviersleutel
Een klaviersleutel is een al wat ouder type sleutel. Deze over het algemeen vrij eenvoudige 'standaard' sleutel wordt nu nog veel toegepast in bijvoorbeeld binnendeuren, poorten, kasten etc. en zijn er in vele soorten en maten.

Certificaatsleutel
Certificaatsleutels zijn in principe 'normale' sleutels waarbij het bijmaken van sleutels alleen mogelijk is na overlegging van het bijbehorende certificaat. Certificaat sleutels geven u hierdoor extra veiligheid.

Cilindersleutel
Cilindersleutels zijn de meest gangbare sleutel. Dit type sleutel wordt algemeen gebruikt in bijvoorbeeld buitendeuren, hangsloten en fietssloten. Dit type sleutels is er dan ook in een haast oneidig aantal varianten.

Boorsleutel
De boorsleutel is de geavanceerde sleutel met de welbekende gaatjes en banen. Dit soort sleutels wordt veelal gecombineerd met een sleutelcertificaat.

Kluissleutel
Kluissleutels zijn precisie-sleutels, ook deze kunnen wij voor u bijmaken.

Cilinder bij sleutel
Extra cilinders (sloten) bij uw bestaande sleutel? Geen enkel probleem; wij leveren bijpassende cilinder voor alle grote merken (Phaffenhain, Lips, Abus, Ces, Nemef, Multilock, DOM, EVVA, Winkhouse, Corbin enz.).

Website door da'sFraai reclamewerk