Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2016

Wiek de Laat Beveiliging website Facilitair beurs 2016

Wiek de Laat Beveiliging kan met trots terug kijken op 3 geslaagde dagen. Op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 hebben onze medewerkers goede en interessantie gesprekken kunnen voeren en nieuwe contacten kunnen leggen. Hebt u ons gemist of wilt u ons alsnog een bezoek brengen kunt u altijd contact met ons opnemen.

20-01-2016

Wiek de Laat en Destil Bundelen krachten!

wiek de laat Destil

Het – sinds kort in Veghel gevestigde – Schijndelse familiebedrijf Wiek de Laat Beveiliging BV heeft door de verkoop van 50% van haar aandelen aan DESTIL BV haar positie in het leveren, installeren en onderhouden van elektronische sluitoplossingen nog verder versterkt. Waar Wiek de Laat Beveiliging BV een belangrijke speler is in het – via installateurs en installatiepartners – leveren van kwalitatief hoogstaande elektronische hang- en sluitwerk oplossingen, is DESTIL al jaren een prominente speler in de toelevering van aannemersbedrijven en timmerfabrieken en via LAMAN DEXIS van de industrie.

Door de distributiekracht en marktpositie van DESTIL BV te combineren met het vakmanschap van Wiek de Laat Beveiliging BV is de combinatie in staat om aan de groeiende vraag naar passende en kwalitatief hoogstaande oplossingen te voldoen. “Deze markt groeit nog steeds enorm”, aldus Jeroen de Laat, Algemeen Directeur van Wiek de Laat Beveiliging BV. Vanuit de toeleveringskant van de markt zegt René Kars, Algemeen Directeur van DESTIL BV “Ook binnen DESTIL hebben we een sterke groei in dit segment meegemaakt, maar het installeren van deze producten hebben we altijd uitbesteed. Nu hebben we dat dus zelf in huis.”

“Omdat wij onze positie te danken hebben aan onze mensen en onze opdrachtgevers was het voor ons van groot belang dat er door deze gedeeltelijke overname voor deze twee groepen niets verandert”, aldus Jeroen de Laat. Beide partijen kijken vol verlangen uit naar de resultaten van de samenwerking.

Jeroen en Els de Laat, Wiek de Laat Beveiliging BV
René Kars, DESTIL BV

Over Wiek de Laat Beveiliging BV
Wiek de Laat Beveiliging BV is sinds 1976 een begrip in Schijndel. De dagelijkse leiding is in handen van Jeroen de Laat, zoon van oprichter Wiek de Laat. Wiek de Laat nam in 1976 de ijzerwaren en gereedschappen winkel over van zijn toenmalige werkgever die op zijn beurt in de jaren vijftig de deuren van de winkel opende. In 1997 is zoon Jeroen de Laat naast vader Wiek in de zaak gestapt. Sloten en sleutels zitten hem van huis uit in het bloed. Hij heeft een grote voorliefde voor hang- en sluitwerk en techniek. Uit deze passie heeft het huidige beveiligingsbedrijf zijn oorsprong gekregen. Vandaag de dag is Wiek de Laat Beveiliging BV toonaangevend op het gebied van mechanische en elektro-mechanische beveiliging. Met meer dan 30 specialisten staan zij 24 uur per dag voor u klaar.

Over DESTIL BV
DESTIL BV is sinds 1865 dé groothandel voor de bouw en industrie met 37 vestigingen en meer dan 100.000 artikelen op voorraad. Met DESTIL voor de bouw en LAMAN DEXIS voor de industrie hebben we alles voor de bouw én industrie onder 1 dak. In onze vestigingen bent u aan het juiste adres voor hang- en sluitwerk, aandrijftechniek, raam- en deurtechniek, machines en gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, MRO oplossingen en nog veel meer. Voor elk vakgebied hebben wij experts die alle vragen beantwoorden en objectief advies geven. Over de producten uit ons brede assortiment kunt u snel beschikken via onze webshop. Vandaag besteld, is morgen geleverd: door heel Nederland. Dat is het gemak van DESTIL en LAMAN DEXIS.

11-05-2015

Opening nieuwe pand Wiek de Laat Beveiliging B.V.

openingwebsite

 

Op 10 april 2015 heeft Wiek de Laat Beveiliging B.V. het nieuwe pand aan de mountbattenweg 13 in Veghel officieel geopend.

Wij zijn enorm trot op ons nieuwe onderkomen!
Wilt u ook een kijkje komen nemen in onze geheel vernieuwde showroom dan bent u van harte welkom.  

 

 

 

 

 

 

10-04-2015

2 adressen 2 locaties

IMG_0307.JPG

Wiek de Laat Beveiliging B.V. is op 13-02-2015 verhuisd van Schijndel naar Veghel!
Hierbij gaat het om ons bouwkundig beveiligingsbedrijf. Voor advies, levering, montage en implementatie, service en onderhoud kunt u terecht op onze locatie in Veghel.

Wiek de Laat B.V. - Winkel dé sleutel tot veiligheid! blijft in Schijndel.
Voor al uw gereedschappen, sleutels, hang- en sluitwerk, beslag, briefkasten, naamplaten, luxe sanitair, accessoires en veiligheidsartikelen (voor ouderen) kunt u naar ons oude en vertrouwde adres.

Kijk voor de juiste adresgegevens en openingstijden bij onze contactgegevens!

06-03-2015

Vakbeurs Facilitair 2015

beurs facility 2015 stand

Wiek de Laat Beveiliging heeft op de vakbeurs facilitair een goede indruk achter kunnen laten bij de bezoekers, klanten, partners, mede standhouders en leveranciers. Wij zijn erg trots op wat wij neer hebben gezet en wat we aan u hebben kunnen presenteren!
Voor ons een geslaagde beurs!

30-01-2015

Vakbeurs Facilitair

beurs facility 2015

Wiek de Laat Beveiliging staat op 14, 15 en 16 januari 2015 op de Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
Registreer u hier al vast voor een bezoek aan onze stand nr 1B.045

04-12-2014

Gecertificeerd iLOQ partner

WiekdeLaat_Partner_iLOQ_1

Wiek de Laat Beveiliging, mag zich als eerste in Nederland gecertificeerd partner van iLOQ noemen.

Op 2 April tijdens het dealer event van iLOQ bij Wiek de Laat in Schijndel, kreeg Jeroen de Laat (eigenaar van Wiek de Laat Beveiliging) uit handen van Erik Mastenbroek (Directeur iLOQ) het certificaat overhandigt.

 

 

 

02-04-2014

Beveiliging Rabobank

Rabobank

Naast ING Postbank en Deutsche Bank beveiligd Wiek de Laat nu ook Rabobank in samenwerking met Ajax Chubb Varel

19-03-2013

Vodafone datacentra

vodafone-logo

In samenwerking met Imtech verzorgt Wiek de Laat de beveiliging van Vodafone datacentra.

16-01-2013

Onderhoud bij luchtmacht

koninklijke luchtmacht

Wiek de Laat Beveiliging onderhoud luchtmacht in samenwerking met Tyco integrated fire & security.

02-08-2012

Naamgever Wiek de Laat overleden

wiekdelaat

Wiek de Laat is op 70-jarige leeftijd overleden.

03-07-2012

Functioneren bruggen en tunnels in Rotterdam

In samenwerking met Heijmans zorgt Wiek de Laat Beveiliging dat de bruggen en tunnels in Rotterdam ongestoord functioneren

12-05-2012

Website door da'sFraai reclamewerk