Advisering

Mogelijkheden in uw bedrijf

Door de jaren heen is Wiek de Laat Beveiliging ontwikkeld tot een gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf dat beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring. Door het ontzettend grote productaanbod is het mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Uit eigen ervaring kan Wiek de Laat u adviseren welke sloten of toepassingen het beste passen in uw situatie. De kennis die wij in de loop der jaren opgedaan hebben, delen wij graag met u. Door een combinatie van ervaring, leergierigheid en een flinke dosis no-nonsense, zorgt Wiek de Laat Beveiliging ervoor dat de beste oplossing voor u gevonden wordt.

Samenwerking met uw eigen installateur

Voor u als zakelijke klant is Wiek de Laat een bouwkundig beveiligingsbedrijf dat meedenkt en meegroeit met de markt. Wij werken nauw samen met alle gerenommeerde installatiebedrijven en gaan de samenwerking met uw huisinstallateur graag aan om gezamenlijk tot de beste oplossing voor u te komen.

Leveren totaalconcept

Wiek de Laat Beveiliging is door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend als BORG gespecialiseerd Bouwkundig Beveiligingsbedrijf en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betekent dat bouwkundige beveiligingsinstallaties beveiligen en certificeren, tot de hoogste risicoklasse, tot onze bevoegdheden behoren.

Website door da'sFraai reclamewerk